ÚvodČlánkySTANLEY H2O Quencher dostupnost

STANLEY H2O Quencher dostupnost

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! POZOR. Předobjednávky podané na STANLEY Quencher, počínaje 11. března 2024, budou vykryty nejdříve v první polovině dubna. Z důvodu obrovské poptávky je březnové, ale částečně i dubnové množství, pro barvu CREAM, SHALE a ROSE QUARTZ vyprodané!
Chtěli bychom se vám touto cestou omluvit, za trvající zpoždění, které v dodání STANLEY H2O Quencher, oproti původnímu plánu panuje a vzniká. Díky nepředvídatelným událostem, zejména však zpožděním lodní dopravy v Rudém moři a neočekávaným komplikacím s distribucí, díky enormnímu zájmu o produkt, dojde ke zpoždění v řádu 4-6 týdnů. Dodání barev CREAM a SHALE již částečně proběhlo a čekáme na naskladnění určené pro březen 2024. Barvy ROSE QUARTZ a BLACK TONAL, únorové a březnové množství, expedujeme v první polovině března. Na některé zákaznice a zákazníky se přesto nedostane a přesuneme jejich PŘEDOBJEDNÁVKY na duben 2024.
Víme, že se tešíte a děláme vše proto, abychom vám STANLEY Quencher doručili co nejdříve. 
Děkujeme za pochopení a omlouvám se.
Při PŘEDOBJEDNÁVKÁCH prosím respektujte a omluvte termín, který je odlišný od zbytku kolekce, které expedujeme, pokud je produkt skladem, v řádu 1-3 pracovních dnů.  Informace o naskladnění a dodávkách STANLEY Quencheru  se snažíme na našich stránkách aktualizovat ihned, jakmile se k nám informace o naskladnění v ČR dostanou. PŘEDOBJEDNÁVKY budou nadále přijímány, ale vykryté budou jen ty, kterou dojdou dříve a na další se tvoří rezervační fronta. Předobjednávky došlé po tom, co bude skladová zásoba vyprodána, budou vykryty později. O datumu vykrytí vašich objednávek vás budeme písemně informovat.  
Děkujeme za pochopení a omlouvám se.

V jarní kolekci budou dostupné tyto barvy: 
  • ROSE QUARTZ
  • CREAM
  • BLACK TONAL 
  • SHALE

Od druhé poloviny července, počátkem srpna, budou dostupné jarní barvy a přibudou následující: 

  • Lilac
  • Ash
  • Blue Spruce
  • Plum

Viz katalog STANLEY jaro 2024 a STANLEY podzim 2024.

Jiné barvy ani velikosti nebude v ČR možné dodat. Zejména ne ty které je možné vidět na e-shopu STANLEY 1913 v USA. Kolekce USA a EU se zásadně liší. 

Za distributora značky STANLEY, společnost Jannai s.r.o.,
 
Mgr. Jiří Matějka